woensdag 15 juni 2022
Eindwerken In De Kijker RH

Eindwerken in de kijker

Het einde van het schooljaar nadert. Voor de meeste leerlingen zit er zo meteen nog een - al dan niet nerveuze - examenperiode tussen nu en de zomervakantie. Voor leerlingen en cursisten aan de academies voor beeldende kunsten een kans om hun creaties te tonen aan het publiek. Zoals in de RHok Academie van Woluwe en Etterbeek of het Instituut voor Kunst en Ambacht in Mechelen bijvoorbeeld. Ga eens kijken naar al dat werk.

 

Eindejaarsexpo RHoK Academie beeldende kunsten Woluwe/Etterbeek

RHoK Academie heet u welkom op haar 'RHoK-expo 2021-2022' vanaf vrijdag 24 juni tot maandag 27 juni. RHoK Academie is een kunstinstituut met een bescheiden geschiedenis, een sterke identiteit en een diepgewortelde dwarsheid in de meest positieve zin van het woord. 

Al meer als 50 jaar is deze academie een rotsvast fundament in het begeleiden van studenten naar zelfstandige en breeddenkende individuen die kunst als passie hebben.  

In de knappe ateliers in Etterbeek en Sint-Pieters-Woluwe tonen studenten en leerlingen hun artistiek werk van academiejaar 2021-2022. 

De 10 verschillende opties voor volwassenen en de beeldateliers voor kinderen en voor jongeren ontvangen je in de 4 gebouwen van RHoK Academie.

Rhok Expo Rh

Opendeurweekend in Instituut voor Kunst en Ambacht Mechelen

Het Instituut voor Kunst en Ambacht in Mechelen biedt deeltijds kunstonderwijs aan. Je kan er terecht vanaf 18 jaar. “Elk jaar ontdekken zo’n 250-tal cursisten hun creatieve talenten in onze avond- en weekendschool. Spring even binnen in het weekend van 18 en 19 juni, tussen 13 en 17 uur. Misschien is het IKA ook iets voor jou?”, zegt Erik Ruts, directeur van het GO! Instituut voor Kunst en Ambacht (IKA) in Mechelen.

Het Instituut voor Kunst en Ambacht in Mechelen biedt deeltijds kunstonderwijs aan via ateliers in juweelontwerp/edelmetaal, keramiek, glaskunst, fotokunst, projectatelier, crossover en boekkunst.

 

Opendeurika

.

GO! nieuwsbrief