dinsdag 15 maart 2016
Raymonda_voorwoord_maart_thumb.jpg

Voorwoord Raymonda

Samen leren samenleven, de baseline uit het vernieuwde PPGO! moeten we samen waarmaken. Daarom trek ik in de maand maart door Vlaanderen om in zes regionale sessies dat vernieuwde PPGO! voor te stellen en er met zo veel mogelijk GO! collega's en betrokkenen over in gesprek te gaan. De eerste twee sessies, in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen, zijn achter de rug.

Het doet me plezier om op deze avonden met directeurs, leerkrachten en ouders in gesprek te gaan. Jullie fierheid en geloof in het GO! en het PPGO! geven me veel energie en het is natuurlijk ook erg leerrijk om jullie vragen en bezorgdheden te horen. Ik neem ze telkens mee naar het Huis van het GO! waar ze onder andere gebruikt worden als input voor de uitwerking van ondersteunend materiaal voor onze scholen.

Zoals we met het PPGO! een antwoord willen bieden op de superdiverse samenleving nemen we ook voor heel wat andere thema's een voortrekkersrol op. In dit magazine gaan we dieper in op inclusie en co-teaching. Van inclusie zijn we in het GO! al overtuigd lang voor er sprake was van het M-decreet. En ook van co-teaching kennen we in onze scholen al een aantal mooie praktijkvoorbeelden.

Ik wens jullie veel inspiratie toe bij het lezen van dit magazine. En goesting, om die voortrekkersrol samen met mij en alle andere GO! collega's te blijven opnemen.

Lees het volgende artikel

Ontvang het "Helemaal GO!"-magazine in je mailbox.

Laden...