donderdag 24 september 2015
gejoprofbreedgroot.JPG

GO! pro – website voor onderwijspro’s

Begin september ging de nieuwe website ‘GO! pro’ online. Je vindt er een pak nuttige informatie die je ondersteunt bij het uitvoeren van je job: o.m. pedagogische begeleiding, onderwijsregelgeving, nascholing, GO! visies, GO! huisstijlproducten, integraalplannen, publicaties. Voortaan ook 'handig' op tablet en smartphone te raadplegen. GO! pro vervangt het ‘Prikbord voor leerkrachten’ én ‘Smartweb voor directeurs’. Slechts een beperkt aantal thema’s vind je nog op Smartweb. GO! pro (http:pro.g-o.be) is voor iedereen toegankelijk, zonder inloggen. Aanraders zijn:

 

Nieuws

Op de startpagina van GO! pro staan de recentste nieuwsberichten. Je leest er wat er nieuw is op de site en wat er leeft in het GO!. Tip: abonneer je op de wekelijkse nieuwsbrief, zodat je niets mist.

De contactlijst

Je bent op zoek naar de contactgegevens van een collega-directeur? Van de scholengroep? Van de pedagogisch begeleiders voor jouw regio? Zoek ze op in de contactlijst met behulp van de handige zoekfilters.

De GO! kalender

Het GO! organiseert heel wat opleidingen, studiedagen, netwerkmomenten en evenementen. Via de GO! kalender kun je opzoeken welke voor jou interessant zijn en kun je bovendien meteen online inschrijven.

Veelgestelde vragen

Met vragen over de inhoud van deze site kun je steeds bij de collega’s van het Huis van het GO! terecht. Op elke webpagina vind je de contactgegevens van de specialist ter zake. Maar bekijk ook de veelgestelde vragen over het thema waar je info over zoekt. Op die manier ben je vaak heel snel op weg geholpen.

Geef je mening over deze nieuwe site. Dat kan via communicatie@g-o.be

Lees het volgende artikel

Ontvang het "Helemaal GO!"-magazine in je mailbox.

Laden...