HuisVanHetGOCrop3.JPG

GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap

Willebroekkaai 36
B-1000 Brussel

info@g-o.be

02 790 92 00

maandag tot vrijdag, 8u tot 17u.

Contact

Onze kantoren bevinden zich aan de overkant van tour & taxis in het Brusselse havengebied. Ze maken deel uit van het woon-, werk- en winkelproject Up-Site langs het kanaal in hartje Brussel. De 140 meter hoge toren is de grootste woontoren van het land. De centrale ligging in de Brusselse Noordwijk en de nabijheid van de Brusselse Ring maken ons Huis van het GO! uitstekend bereikbaar voor elke collega, bezoeker en cursist. Download onze bereikbaarheidsfiche.

Met het openbaar vervoer

treinBrusselNoord.jpg

Met de trein

Het treinstation Brussel-Noord ligt op minder dan 1 kilometer of 10 minuten wandelen van ons gebouw. Je verlaat het station langs de hoofduitgang en wandelt rechtdoor op de Simon Bolivarlaan tot aan de Willebroekkaai.

metro.jpg

Met de metro en/of tram

De Brusselse vervoermaatschappij MIVB baat het metro-, bus- en tramnetwerk in Brussel uit. De meeste metro’s en trams rijden van 5 uur ’s ochtends tot middernacht. Hier vind je het MIVB-netplan. De dichtstbijzijnde metrohalte is halte IJzer. De halte ligt op lijn 2 richting Elisabeth of lijn 6 richting Koning Boudewijnstadion. Vanaf de halte is het 10 minuten wandelen tot aan onze kantoren. De meest nabije tramhalte is de premetrohalte in het station van Brussel-Noord. Deze halte ligt op:

  • lijn 3 (Churchill/Esplanade)
  • lijn 4 (Salle/Brussel-Noord)

Vanaf Brussel-Noord is het nog 10 minuten wandelen.

busjeKomtZo.jpg

Met de Bus

Halte Reders is de bushalte die op minder dan 300 meter van ons gebouw ligt.

Deze halte wordt bediend door:

Bus 14 (Brussel-Noord - UZ Brussel)
Bus 57 (Brussel-Noord - Militair Hospitaal)
Bus 88 (De Brouckère - Heizel)

Met de fiets

De fietsparking van het Huis van het GO! is bereikbaar via de ingang van de betaalparking “Upsite Vinci Park”. Als bezoeker kan je je fiets stallen op de verdieping -1 van de autoparking namelijk in het eerste parkingsegment achteraan. Het kantoorpersoneel van het Huis van het GO! beschikt over een afgesloten fietsstalling op dezelfde verdieping. Onder de overdekte doorgang tussen de gebouwen (links van het Huis van het GO!) staan er ook publieke fietsbeugels. Fietsende bezoekers en motorfietsen kunnen hier ook altijd terecht.

Op je fiets springen om te gaan werken heeft veel voordelen, niet alleen voor jezelf maar ook voor onze samenleving. Zelfs in de drukke hoofdstad Brussel kan je mobiel zijn met je fiets. Het fietsnetwerk en de fietsroutes in Brussel vind je hier.

Een fiets huren met Villo

Met het zelfbedieningssysteem Villo kan je overal in Brussel een fiets huren. Villo is heel eenvoudig en snel: je kan waar je wil en wanneer je wil een fiets nemen of terugplaatsen. Je kan je Villofiets kwijt aan de Villostandplaats nr.49 op 200 meter van ons gebouw, ter hoogte van Willebroekkaai 22 bis. Details over hoe je een Villofiets kan huren en gebruiken lees je hier

Met de auto

Met de auto verlaat je de autosnelweg en rijd je via de R20 (de Kleine Ring rond Brussel) de stad binnen. Dit is geen snelweg maar een ringweg van 8 kilometer die de historische binnenstad omsluit. De doorgaans brede weg bestaat gedeeltelijk uit tunnels uitgerust met trajectcontrole.

Je verlaat de R20 bij uitrit 7 - Ijzerplein, waarna je meteen de Willebroekkaai op draait. Als uitvalsweg worden vooral de leopold II-laan en Keizer Karellaan gebruikt.

De auto parkeren is mogelijk in de buurt van het Huis van het GO!. Er is een betaalparking "Upsite Vinci Park" aanwezig onder het Huis van het GO!. Er zijn een beperkt aantal parkeerplaatsen aanwezig op straat in de buurt van het Huis van het GO!. Vergeet echter niet te kijken of een parkeerschijf noodzakelijk is!

Stuur een e-mail

Volgende velden zijn niet correct ingevuld:


Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.
Laden...