GO! ambassadeur Jyoti

Ontdek hieronder het verhaal van Jyoti en waarom zij voor het GO! kiest!
Net als Jyoti op zoek naar een job als leerkracht waar je gewoon jezelf kunt zijn? Bij het GO! ben je aan het juiste adres. ​

Het verhaal van Jyoti

Jyoti is 28, en is nu zo’n zes jaar kleuterjuf in het GO! atheneum van Veurne. Ze kan zich eigenlijk geen andere plek voorstellen om les te geven. Het viel haar meteen op dat bij het GO! iedereen zichzelf mag en kan zijn. “Iedereen telt mee!”

Diversiteit is een waarde die Jyoti diep in haar hart draagt. “Ik vind het niet alleen belangrijk dat iedereen in zijn waarde wordt gelaten, maar ook echt gezien wordt in mijn klas.”

“Bij het GO! telt iedereen mee!”

“Tijdens een les over religieuze feesten was er een kleuter die spontaan begon over het Suikerfeest. Via haar mama heb ik veel gehoord over dit feest, en in de klas is er ook veel over gepraat.”

“De dagen daarna kreeg ik via de andere ouders geïnteresseerde reacties, want de klasgenootjes hadden er thuis over verteld. Ze waren duidelijk geboeid! Het werd natuurlijk helemaal plezierig toen er lekkere koekjes mee naar de klas gebracht werden.”

Samen leren is ook samen leven. Geboeid zijn door elkaar, en elkaars anders-zijn waarderen: dat is zo belangrijk! Daar zijn we bij het GO! echt van overtuigd.

“Open en respectvol”

Tussen de leerkrachten, leerlingen, ouders en directie is er duidelijk een open en respectvolle houding. Dat merkte Jyoti vanaf de eerste dag op school. Iedereen gaat er samen voor, en voor de volle 100%!

Zo voelt Jyoti zich gesteund door de coaching die ze volgt. Nascholing op maat, ook dat is de kracht van het GO!.

P1343 GO! Employer Branding Website Banner 1120X392 V2 (2)

“Als voorbereiding op het eerste leerjaar, doen de kleuters een ‘schrijfdans’. Ze oefenen door op de maat van de muziek met hun handen en armen lussen in de lucht te schrijven. Zo krijgen ze de schrijfmotoriek onder de knie. Deze werkvorm was totaal nieuw voor mij.”

“Plots waren wij zelf even de kleuters!”

“De directie en collega’s pikten dit op, en zorgden ervoor dat ik meteen een nascholing rond die schrijfdans kon volgen. Plots waren wij zelf even de kleuters! Heel tof om al dansend te ervaren hoe de kleuters de schrijfmotoriek op een speelse manier in de vingers krijgen. Nu pas ik de schrijfdans zelf toe in de les!”

De mix van respect voor diversiteit en aandacht voor coaching-op-maat, maken dat het GO! voor Jyoti een plek is waar ze kan blijven groeien. In een sfeer van openheid en respect voor iedereen.

Benieuwd naar de andere ambassadeurs? Ontdek hun verhalen hier!