dinsdag 17 mei 2022
GO! Netwerkevent In Beeld Rh

GO! netwerkevent in beeld

Donderdag 12 mei hield het GO! zijn jaarlijkse netwerkevent in Brussel. Een dikke 250 genodigden kwamen luisteren naar de plannen van de afgevaardigd bestuurder van het GO! en de voorzitter van de Raad GO!, naar hoe twee van onze GO! directeurs kwamen uiteenzetten hoe zij in hun scholen voluit de toekomst omarmen en hoe privépartner Georg Fischer VR-techniek in (een van) onze scholen inbrengt. Alles muzikaal heerlijk ingemasseerd door leerlingen van GO! MUDA in Evergem. Een beeldimpressie.

Het is goed dat een organisatie intern haar werking op orde heeft en vlot de ideeën laat circuleren. Maar de impact van wat ze doet is des te groter als er ook sterke contacten zijn met de 'buitenwereld' waarmee ze samenwerkt of samen wil werken. Als officiëel onderwijsnet van de Vlaamse Gemeenschap is het GO! zich zeer bewust van zijn centrale verbindende rol in de Vlaamse samenleving. Daarom organiseert het GO! dan ook jaarlijks een netwerkmoment waarvoor externe partnerorganisaties en potentiële nieuwe partners worden uitgenodigd waarop de realisaties, de troeven, de plannen en de verwachtingen van de organisatie uit de doeken gedaan worden. Doorgaans vindt dit event plaats bij de start van het jaar. Dit jaar dwong corona een en ander te verplaatsen in de agenda's. Afgelopen donderdag (12 mei 2022) was het zover. Een dikke 250 genodigden kwamen in eventhall The Egg in Brussel luisteren naar wat Koen Pelleriaux (afgevaardigd bestuurder van het GO!), Geert De Soete (voorzitter van de Raad van het GO!), Evelien Degros (directeur GO! campus FLX), Steven Hendrickx (directeur GO! technisch atheneum Keerbergen) en Niko Verhaeghe (van het bedrijf Georg Fischer) te vertellen hadden. Tussen de betogen door streelden leerlingen/muzikanten van GO! MUDA in Evergem de oren van de genodigden meer dan naar behoren.

Voorzitter Raad GO! Geert De Soete

Voorzitter van de Raad van het GO!, Geert De Soete opent het event

~

Evelien Degros

Vol enthousiasme legt Evelien Degros uit hoe zij en haar schoolteam gepersonaliseerd samen leren op GO! campus FLX implementeren.

 ~

Steven En Niko

Directeur van GO! technisch atheneum Keerbergen Steven Hendrickx en Niko Verhaeghe van Georg Fischer, gespecialiseerd in VR-technologie, leggen in duo uit hoe de school en het bedrijf samen onderwijstoekomst schrijven. 

   ~

Leerlingen Muzikanten GO! MUDA Evergem

Spetterend talent uit GO! MUDA 

~

AB Van Het GO! Koen Pelleriaux

Afgevaardigd bestuurder van het GO! Koen Pelleriaux: zijn eerste groot GO! netwerkevent.

~

Leerlingen Muzikanten 2 GO! MUDA Evergem

Lange en krullende haren wervelend aan het werk op toetsen en snaren

~

Meer foto's van het netwerkevent vind je via deze link. Gewoon je naam en e-mailadres ingeven om toegang tot de fotoshoot te krijgen.

.

GO! nieuwsbrief