maandag 05 februari 2024
Go! 44 Websize

GO! nieuwjaarsevenement 2024

Donderdag 1 februari hield het GO! zijn nieuwjaarsevenement in de gebouwen van het Vlaams Parlement in hartje Brussel. De voorzitter van de Raad GO! en de afgevaardigd bestuurder van het GO! konden er het kersverse GO! memorandum 2024-2029 voorstellen aan een divers publiek van algemeen directeurs, beleidsmensen en politici. Net zoals bij vorige edities werden de muzikale intermezzo's gebracht door toptalent uit onze academies.

Go! 33 Websize

Team communicatie, klaar voor ontvangst.

Go! 46 Websize

Kristina Pereverzeva, leerling aan de ​GO! academie voor podiumkunsten in Overijse betovert de gasten met haar uitvoering van Chopins Fantaisie-Impromptu op. 66.

Go! 55 Websize

De voorzitter van de Raad van het GO!, Geert De Soete, heeft het in zijn toespraak over het belang van kwaliteit en vrije keuze in ons onderwijs. 

Go! 63 Websize

Petra Colin, directeur van GO! atheneum Willebroek campus 't Forum legt uit hoe ze er op haar school in geslaagd zijn om met beperkte middelen toch de nodige infrastructuuraanpassingen te doen in functie van gepersonaliseerd samen leren.

Gonieuwjaarsevenement2024 110 Websize

Uiteraard was ook de minister van Onderwijs en Vorming uitgenodigd. Maar net op tijd was ie, voor zijn speech.

Go! 66 Websize

Dimitri Dumon, Daan Vandervelde & Melvin Matteï van GO! academie voor podiumkunsten in Overijse drummend in driehoeksformatie.

Go! 88 Websize

Karin Struys van GO! scholengroep Brussel en collega Felicia Vander Vliet van GO! Victor Hortaschool kwamen uit de doeken doen hoe zij de job van leraar weer aantrekkelijk proberen te maken. 

Gonieuwjaarsevenement2024 101 Websize

Afgevaardigd bestuurder van het GO!, Koen Pelleriaux, hoofdwoordvoerder van ons GO memorandum.

Gonieuwjaarsevenement2024 117 Websize

Als muzikale afsluiter, Afta-Stuba van Mark Ford, gebracht door het trio Dimitri Dumon, Daan Vandervelde & Melvin Matteï

Gonieuwjaarsevenement2024 143 Websize

Tijd om te netwerken of om bij te praten.

Gonieuwjaarsevenement2024 196 Websize

Een boodschap om mee te nemen en uit te dragen .. het GO! memorandum en Eisencahier en papier

.

GO! nieuwsbrief