dinsdag 14 maart 2023
Sett Awardwinnaar Rh

Inge geeft inspiratie bij ICT-transformatie

Veel van wat we bereiken in ons leven hebben we te danken aan samenwerken. Maar er zijn altijd wel mensen nodig die de kar trekken en meer dan wie ook een voorbeeld voor de rest zijn. Inge De Cleyn, lid van het ICT-team van GO! scholengroep Mechelen, Keerbergen en Heist-op-den-Berg, is zo iemand. En dat ontging ook de jury van de Sett Awards op de onderwijs-technologiebeurs in Gent vorige week niet. Inge won er de Sett Inspiratie Award.

Inge De Cleyn is de goeroe naar wie iedereen opkijkt als het gaat over technologie en ICT-transformatie op school. Dat is toch wat haar collega’s zeggen en de reden waarom ze Inge nomineerden voor de Sett Awards. “In Gent won ze de Inspiratie Award. We zijn superblij met zo’n topper in ons team!”, zegt Geert Vernelen, afdelingshoofd ICT van GO! scholengroep 5.

Vorige week werd Inge De Cleyn gekroond tot inspirator van het jaar op vlak van technologie en ICT-transformatie op school. Ze ontving de Inspiratie Award op Sett Gent.

“Inge zet zich op ontelbare vlakken in voor innovatie. Zo organiseert ze binnenkort opnieuw het digitaal onderwijscafé en inspireert ze via eTwinning en Klasveren heel wat collega’s en leerkrachten”, zegt Geert Vernelen. “Dat ze door haar collega’s opgegeven is voor de Sett Awards begrijp ik volledig. Dat ze die award vervolgens ook wint, is natuurlijk helemaal geweldig.”

“Een collega die de Inspiratie Award wint op Sett in Gent zie ik als een erkenning voor het hele ICT-team van GO! scholengroep 5. Dertien ICT-ers geven elke dag het beste van zichzelf voor de digitalisering van het onderwijs in onze scholen. Onlangs organiseerde het team nog een ICT-beurs vol inspiratie en workshops. De vele mogelijkheden die digitaal onderwijs biedt op vlak van leermaximalisatie kwamen er uitgebreid aan bod”, zegt Geert Van Hoof, algemeen directeur van GO! scholengroep 5.

________

Op de foto met Sett Awardwinnaars staat Inge inks bovenaan

.

GO! nieuwsbrief