Header Landingspagina B B 2

Zin om mee het verschil te maken?

Klaar om elke dag het verschil te maken? Of je nu pas afgestudeerd bent als leerkracht of op zoek naar een carrièreswitch: bij het GO! vind je ongetwijfeld een job die bij je past én waarmee je anderen inspireert.

Microsoftteams Image (2)

Van het wetboek naar het lesboek

Elien (29) is leerkracht van 5, 6 en 7 Kantoor in het GO! atheneum Hoboken. Als leerkracht Project Algemene Vakken (PAV) behandelt ze een brede waaier aan thema’s en actualiteit in haar lessen. Deze voormalige advocate ziet écht het effect van haar job: ‘Je kan hun wereld openen en laten zien: kijk dit is er óók! Zeker op het vlak van studierichtingen en -keuzes’. Elien vindt het belangrijk om haar leerlingen verschillende perspectieven te laten zien.

Lees het verhaal van Elien

Microsoftteams Image (1)

Nooit te laat om te springen

Ènes (37) studeerde bank- en financiewezen en werkte dertien jaar in de privésector. Na een lange carrière bij de bank besloot Ènes toch de sprong te wagen en zich om te scholen tot leerkracht. Ènes geeft nu al twee jaar met veel plezier economie, wiskunde en mabo in het GO! atheneum Lokeren. Dat levenslang bijleren is exact wat hij ook aan zijn studenten wil meegeven.

Lees het verhaal van Ènes

4 1
Ik vind het niet alleen belangrijk dat iedereen in zijn waarde wordt gelaten, maar ook echt gezien wordt in mijn klas - Juf Jyoti - Kleuterjuf GO! atheneum Veurne

Klaar voor een carrière bij het GO!?

Als leerkracht voor de klas, als specialist in zorg en begeleiding, als expert in beleid en management of als administratieve, techniche of logistieke duizendpoot: bij het GO! weet je dat je elke dag het verschil maakt.

Lees meer over het GO! en onze werking

Onze selectieprocedure

20220329 GO! CVO Crescendo Mechelen LR (69) 1

Spontaan solliciteren

Ben je geïnteresseerd in een job bij het GO!? Ontdek dan hier onze sollicitatiemodule om spontaan te solliciteren.

Kies één of meerdere scholen of instellingen, laat je contactgegevens achter, upload je cv en stuur een motivatiebrief mee.

20180615 GO! Basisschool Papageno Evere 009 HR 1

Openstaande vacatures

Bekijk op de website van VDAB onze openstaande vacatures, voor zowel onderwijs als onze centrale diensten, en ga op zoek naar de functie die bij jou past. Specifieke sollicitatieprocedures staan vermeld bij de vacatures.

Bekijk alle vacatures

 

 

Zit je toch nog met vragen? Klik hier voor een overzicht van veelgestelde vragen én antwoorden.

 

 

Werken bij de centrale diensten van het GO!

Binnen de centrale diensten van het GO! in Brussel onderscheiden we de administratieve diensten en de pedagogische begeleidingsdiensten. Kandideren in de online toepassing voor jobs in deze diensten is niet van toepassing.

De centrale diensten van het GO! werken dienstverlenend en ondersteunend naar scholen en scholengroepen toe. Ze beschikken over een eigen personeelsplan en vallen onder een andere personeelsregelgeving dan het personeel in scholen en scholengroepen. 

Vacatures voor de administratieve diensten vind je op Werken voor Vlaanderenwww.vdab.be en op GO! pro, het kennisplatform voor de GO! professional.

Wil je werken bij de pedagogische begeleidingsdiensten, dan zoek je op www.vdab.be of op GO! pro, het kennisplatform voor de GO! professional.