maandag 08 mei 2017
raketklas_3.jpg

GO! scholen in de wolken met Bednet-prijzen

Op 17 maart organiseerde Bednet een pyjamadag met fotowedstrijd. Duizenden klassen stuurden een foto in. Twee GO! scholen eindigden bij de top 3.

Een jury van Bednet-leerlingen en -medewerkers bekroonde samen met Liandra van Ketnet drie foto’s uit duizenden inzendingen.

De eerste prijs was voor GO! basisschool 3hoek in Ekeren. Met dank aan deze foto.

 

bednetwinnaar_de_3hoek_Ekeren.jpg

Ook voor de 'Raketklas' van de GO! Unescoschool Sterrenbos in Hamme kreeg de pyjamadag een plezant staartje. Zij wonnen de derde prijs. Op hun foto laten ze zien hoe ze met een ballon op weg zijn naar hun dromen. Ook wie even ziek is, maakt daarvan deel uit.De Unescoschool kaapte de derde prijs weg. Directeurs Iris Bréda en Bert Reyns zijn apetrots op hun leerlingen van het derde en vierde leerjaar: ‘Onze school is een Unescoschool die niet alleen sterk inzet op wereldburgerschap en innovatief onderwijs, maar ook de creativiteit van de leerlingen erg stimuleert. Dat we daarmee nu een prijs winnen, is mooi meegenomen en een opsteker voor de leerlingen en leraren.’ Elke leerling van de bekroonde klas van juf Shauni krijgt een Bednet-knuffel, boekjes en strips voor in de klas en een keitoffe Bednet-magneet.


Meer informatie over beide scholen via

Rudi Mennens 
directeur GO! basisschool 3Hoek in Ekeren
0476 52 66 26
info@driehoek-ekeren.be

Iris Bréda en Bert Reyns
directeurs van GO! Unescoschool Sterrenbos Hamme
0475 76 81 84 
iris.breda@sgr18.be