woensdag 19 september 2018
nieuw_logo.jpg

Een feestjaar voor het hele net

Het nieuwe schooljaar wordt een speciaal jaar. In 2019 bestaat het GO! onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap maar liefst 30 jaar! Dertig jaar van vooruitstrevend, vernieuwend en verbindend onderwijs met aandacht en respect voor elke leerling en zijn achtergrond. Iets om fier op te zijn en om te vieren!


Het GO! is jarig en dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren we dit jaar een aantal activiteiten waaraan elke leerling, cursist, leraar, directeur of personeelslid kan deelnemen. Doe jij ook mee?

Dag van de Actieve Burger

Actief burgerschap is voor ons geen loos begrip. Elke GO! school organiseert vandaag al acties waarmee ze een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. Voor onze 30e verjaardag willen we de krachten bundelen. Door met zo veel mogelijk scholen op eenzelfde dag iets betekenisvols te doen voor de samenleving claimen wij 3 april 2019 als onze nationale 'Dag van de Actieve Burger'.
Denk aan: vrijwilligerswerk doen in een lokale organisatie, een debat over een maatschappelijk thema, een-open-schoolmoment of een warme actie voor de buurt.

GO! festival

Bij een verjaardag hoort natuurlijk ook een verjaardagsfeest. Dat zal plaatsvinden op 3 mei 2019 op de Boeienweide in Antwerpen. Het wordt een groot openluchtfestival met optredens van grote sterren en animatie voor alle leeftijden. Een feest waar iedereen van kan meegenieten!
Info over het programma en inschrijvingen maken we in de loop van het schooljaar bekend, maar omcirkel 3 mei nu alvast in je schoolagenda!

Bij jou op school

In de loop van oktober krijgt elke school een feestpakket toegestuurd. Versier jouw school met de attributen uit het feestpakket, zodat iedereen weet dat we iets te vieren hebben.

Meer info: http://pro.g-o.be/30-jaar-go

Lees het volgende artikel

Ontvang het "Helemaal GO!"-magazine in je mailbox.

Laden...